Έφυγε τρέχοντας η Έλενα Παπαρίζου για να πάει τουαλέτα με ανοιχτό μικρόφωνο

Η αμήχανη στιγμή στο πλατό του The Voice


MEDIA
11:01
30/11/2018
Έφυγε τρέχοντας η Έλενα Παπαρίζου για να πάει τουαλέτα με ανοιχτό μικρόφωνο
3
loading

Ήταν πέρυσι, όταν ο Κωστής Μαραβέγιας είχε φύγει από τα γυρίσματα του The Voice, για να πάει τουαλέτα παραπάνω από μία φορά.

Φέτος, ήρθε η σειρά της Έλενας Παπαρίζου να φύγει τρέχοντας από το πλατό του show, για την τουαλέτα. Μόνο, που όλο το σκηνικό, μία αμηχανία την έφερε, διότι η κριτής έφυγε πάνω στην ώρα που ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να επιλέξει ποιον από τους παίκτες του θα πάρει στην επόμενη φάση. Επιπλέον, το μικρόφωνό της ήταν ανοιχτό και ακούγονταν όσα έλεγε.

«Έφυγε όντως», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ζήτησε από την παραγωγή να της κλείσουν τα μικρόφωνα... Ενώ ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είχε το άγχος της επιλογής, προσπάθησε να αστειευτεί με το όλο σκηνικό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Κονομι χριστοσ.σοτιρη.το πειο εσκοσ ντεν εχει γεινει ποτε τα βοιζηα οειραν το βραβηο η τα κουμπουροια???

    Εσκοσσσσ εσκοσσσσ φτανει πεια....

  2. avatar Ploigos

    Μου θύμισε εκείνο το αμίμητο με το μεγάλο ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ σε μία από τις τελευταίες του μεταδώσεις σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα κάπου στο Εξωτερικό . : Η σκηνή είναι 1 , 2 λεπτά αφου έχει αρχίσει το 2ο ημίχρονο και έρχεται ο Διακογιάννης στη θέση του , ενώ μεταδίδει ο συν/φός του και χωρίς να καταλάβει ότι είναι ανοικτά τα μικρόφωνα τον ρωτάει " έχασα κάτι γιατί είχα πάει για κατούρημα " ανθρώπινες στιγμές.

  3. avatar Nila25

    Και χωρίς βρακί να βγει πάλι νούμερα δε θα δουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει