Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Πέντε εξωγήινοι βρίσκονται τυχαία στη γη, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και λίγο μετά η ΑΕΚ τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Super League. Η βραδιά κλείνει με τον Μr Bean να κερδίζει σε λοταρία μία εβδομάδα διακοπών στη νότια Γαλλία. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Space Goofs

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις περιπέτειες πέντε εξωγήινων μέσω του Vodafone TV Πέντε εξωγήινοι προσγειώνονται αναγκαστικά στη γη. Χωρίς κανένα τρόπο να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, προσπαθούν να κατανοήσουν τη ζωή στη γη μέσα από ένα ενοικιαζόμενο σπίτι.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 18:15 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote]   Στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ», ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει το αήττητό του στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ, με στόχο να μην χάσει έδαφος στην κούρσα του τίτλου, δεδομένου του -2 με το οποίο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Super League. Η αναμέτρηση αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

ΑΕΚ – Πανιώνιος

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 20:30 Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται τον πάντα ανταγωνιστικό Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν ταξιδέψει για το Άμστερνταμ και τον πρώτο της αγώνα στους ομίλους του Champions League. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο ξεκίνημα στη Super League, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές

Star, 22:45 Σκηνοθεσία: Στιβ Μπέντελακ Πρωταγωνιστούν: Γουίλεμ Νταφόε, Ρόουαν Άτκινσον, Στιβ Πέμπερτον, Λίλι Άτκινσον Διάρκεια: 80′ Ο κύριος Bean κερδίζει το πρώτο βραβείο στη λοταρία, που διοργανώνει η Εκκλησία. Το έπαθλο είναι μια εβδομάδα διακοπών στη Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα, στην περίφημη, ηλιόλουστη και κοσμοπολίτικη Ριβιέρα, κατά τη διάρκεια του περίφημου φεστιβάλ των Καννών καθώς και μία βιντεοκάμερα για να καταγράψει το χρονικό των διακοπών του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!