Ο μεγάλος ημιτελικός του Dancing With The Stars 6 ολοκληρώθηκε και τα πέντε ζευγάρια που διαγωνίστηκαν σε αυτόν, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αρχικά, ανακοινώθηκε από την Ευαγγελία Αραβανή πως στον τελικό την επόμενη Κυριακή, δεν θα διαγωνιστούν ο Κώστας Τσουρός και η Μαρία Τσίτου, καθώς συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό σε συνδυασμό με τη βαθμολογία των κριτών.

Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε την χορογράφο του για όσα τον έμαθε, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται στο show. Μεταξύ άλλων, άρπαξε την ευκαιρία για να εκφράσει το παράπονο του, τονίζοντας πως οι κριτές αρκετές φορές ήταν αυστηροί μαζί του.

Στην συνέχεια, ακολούθησε και η διαδικασία για τη δεύτερη αποχώρηση. Η Όλγα Πηλιάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν οι διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν λίγο πιο πάνω από τον Κώστα Τσουρό στα αποτελέσματα αποχώρησης, γι΄αυτό και έδωσαν μια τελευταία μάχη στο dance off.

Οι δύο τους χόρεψαν ξανά μπροστά στους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν ποια από τις δύο θα αποχωρήσει. Το Dancing With The Stars 6 αποχαιρέτησαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο καβαλιέρος της, Τάσος Ρούσος, καθώς οι κριτές έδωσαν το εισιτήριο στην Όλγα.

Έτσι, στον τελικό την ερχόμενη Κυριακή θα δούμε, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Όλγα Πηλιάκη

Η αποχώρηση του Κώστα Τσουρού

«Πραγματικά ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι τον ημιτελικό του DWTS. Όταν πρωτοξεκίνησα, αφού λέγαμε με τη Μαρία και κοροϊδεύαμε γενικότερα και κάναμε σχέδια και σιγά σιγά με τη βοήθεια του κόσμου φτάσαμε εδώ. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ευχαριστώ τη Μαρία, είναι υπέροχη, καταπληκτική χορογράφος. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και αυτό είναι που μας έδεσε περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ και εσάς, αν και με κρίνατε λίγο αυστηρά τις περισσότερες φορές… Αλλά νομίζω ότι έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι…», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.