Όπως όλα δείχνουν η τελευταία μέρα του «Made in Star» στον τηλεοπτικό αέρα θα είναι η άλλη Παρασκευή, 6 Απριλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αν όχι σήμερα, το αργότερο στην αρχή της άλλης εβδομάδας η απόφαση θα ανακοινωθεί και επίσημα στους εργαζομένους της εκπομπής, αλλά και στους παρουσιαστές.

Η αλήθεια είναι πως τα στελέχη το έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό, αλλά περίμεναν μήπως οι εξελίξεις στο πεδίο της διαφήμισης δεν ήταν και τόσο δυσοίωνες.

Η απόφαση αυτή του καναλιού δεν έχει να κάνει μόνο με τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, αλλά και με την κατάργηση της πρωινής ζώνης, καθώς τα διαφημιστικά έσοδα είναι λιγοστά.

Η κατάργηση της ζώνης σημαίνει μείωση μιας βάρδιας και κατά συνέπεια ακούγεται πως θα ακολουθήσουν δυστυχώς και κάποιες απολύσεις, σε ένα κανάλι που μέχρι τώρα είχε σταθεί δυναμικά στην κρίση.

Στη μεσημεριανή ζώνη, αμέσως μετά το Πάσχα, θα «κάτσει» η Ελεονώρα Μελέτη με όλο της το επιτελείο, που έχει αποδείξει πως είναι δυνατός αντίπαλος, αφού για χρόνια στάθηκε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε μια δύσκολη, ομολογουμένως, ζώνη.

Ακούγεται πως η ίδια η Μελέτη, έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό για το τι θα γίνει με εκείνη και την παρέα της, αλλά τηρεί σιγή ιχθύος, αφού δεν είναι ότι καλύτερο να ξέρεις πως η μετακίνησή σου αυτή θα θέσει εκτός μια ολόκληρη ομάδα εκπομπής.

Είναι μια απόφαση που ελήφθη για το υπόλοιπο της σεζόν, με στόχο τη μείωση της χασούρας. Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει στο κανάλι αυτή η μετακίνηση σε νούμερα, αλλά και σε διαφήμιση, που είναι πάντα το ζητούμενο.

Ακούγεται πως κάποια άτομα του «Made in star» θα απορροφηθούν και σε άλλες ζώνες του σταθμού. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κανάλι πάντα φρόντιζε τους εργαζομένους του. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει και αυτή την κρίση και αν θα αντέξει στο να μην προβεί σε απολύσεις.

Πηγή: www.entertv.gr