Η κόντρα που έχει ξεκινήσει από το πρώτο επεισόδιο του Nomads μεταξύ Γιώργου Μαυρίδη και Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται πως γιγαντώνεται όσο περνάει ο καιρός.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στο χθεσινό παιχνίδι, μίλησε κατά του Γιώργου Μαυρίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά στην Αποστολία Ζώη: «Αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής».

Συγκεκριμένα οι τρεις ομάδες του Nomads πάλεψαν σήμερα σκληρά στο αγώνισμα της Επικράτειας. Ο νικητής στη βίλα, ο δεύτερος στο ψαροχώρι και ο χαμένος στην παραλία.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Δύο παίκτες έπρεπε να μείνουν εκτός και η ομάδα της Φωτιάς άφησε έξω τον Μαυρίδη και τον Πίντζη, με τον Αλεξάνδρου να μπαίνει μπροστά και να κάνει τον… αρχηγό.

Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, αγνοούσε μερικές φορές την Αποστολία Ζώη, που ως αρχηγός προσπαθούσε να συντονίσει την κατάσταση, ενώ την είπε κιόλας σε Κολέτσα και Αναδιώτη.

Αυτό, όμως, που δεν ακούστηκε καθόλου καλά ήταν η ατάκα του Αλεξάνδρου για τον Μαυρίδη. «Μπορείς;» τον ρώτησε η Αποστολία Ζώη μέσα στο παιχνίδι, με τον ίδιο να απαντάει: «Αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής»…

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη… συνέχεια, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης αντιδράει και ανοίγει διάλογο με τον Αλεξάνδρου.

Μαυρίδης: Παρεξηγήθηκα για το γίνε τατουατζής.

Αλεξάνδρου: Δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά.

Μαυρίδης: Εντάξει, δεν έχει άλλο τατουατζή αυτό το παιχνίδι.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν αυτές τις κουβέντες, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνουν εκεί…

Σήμερα οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την ασυλία. Πριν, όμως, μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Η παραγωγή έφερε την οικογένεια από το ψαροχώρι, καθώς τα δύο μικρά κοριτσάκια ήταν πολύ στεναχωρημένα που έφυγαν από εκεί οι Ωκεανοί.