Στο πέμπτο live του «Dancing οn Ice», οι διαγωνιζόμενοι έφεραν τα «πάνω-κάτω» τόσο στην απόδοσή τους όσο και… στη βαθμολογία!

Οι συμμετέχοντες κι αυτή την Κυριακή, ξεπέρασαν τον εαυτό τους στην παγωμένη αρένα του «Dancing οn Ice» και χάρισαν ένα ακόμα λαμπερό υπερθέαμα.

Κάποιοι διακρίθηκαν για την απόδοσή τους, άλλοι για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που «έλαμψαν»… με το χιούμορ τους!

Το «Dancing οn Ice» έκανε και πάλι, αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό και ξεχώρισε στη χθεσινή… τηλεοπτική αναμέτρηση!

Υπολογίζεται πως 4.300.000 ήταν οι τηλεθεατές που το παρακολούθησαν, έστω για ένα λεπτό, ενώ ήρθε πρώτο στο σύνολο του κοινού και πρώτο στη ζώνη του, στο κοινό 15-44. Ακόμα, διατηρώντας σταθερή την προτίμηση στις γυναίκες 15-24, με τη διαφορά να αγγίζει τις 23,6 μονάδες, το «Dancing οn Ice» εξακολουθεί να «κλέβει την παράσταση» το βράδυ της Κυριακής!

Θέλετε περισσότερο «Dancing οn Ice»; Επισκεφτείτε το Official Minisite του Dancing On Ice στη διεύθυνση: www.antenna.gr/dancingonice.antenna.gr/da

Εδώ, θα παρακολουθείτε όλα τα βίντεο από τις πρόβες και τα live performances του κάθε διαγωνιζόμενου, αλλά και ολόκληρο το επεισόδιο, της κάθε Κυριακής. Ακόμα στο minisite θα υπάρχουν photos, νέα και backstage υλικό, αλλά και ειδική σελίδα για online ψηφοφορία.

Το «Dancing οn Ice» ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Κυριακή και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

«Dancing οn Ice», κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00 μόνο στον ΑΝΤ1.