Για ακόμη μία εβδομάδα η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», προσεγγίζουν ενδιαφέροντα θέματα και μας πληροφορούν για όσα «πρέπει» να γνωρίζουμε.

Σταθερά, με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, μας αποδεικνύουν, κάθε φορά, τον σημαντικό και αναγκαίο ρόλο που έχει η δική μας στήριξη.

«Πρώιμη εφηβεία»
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
Η περίοδος της εφηβείας είναι από τις πιο έντονες στη ζωή του ανθρώπου. H Μαρί Κυριακού, μας μιλάει για την «πρώιμη εφηβεία», αλλά και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Δημοτικοί… Λαχανόκηποι!
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για μια ιδιαίτερη δράση: τους δημοτικούς λαχανόκηπους! Πρόκειται για ανεκμετάλλευτες εκτάσεις, τις οποίες ο Δήμοι παραχωρούν, σε όσους δημότες επιθυμούν να καλλιεργήσουν.

«Τα Χριστούγεννα του Μάικ»
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου
«Τα Χριστούγεννα του Μάικ» χάρισαν μαγικές στιγμές στους αγαπημένους, μικρούς του φίλους! Η εκπομπή «Με Αγάπη», μας το παρουσιάζει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Στήριξη σε άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας πληροφορεί για τη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», που εξασφαλίζει σε Δωδεκανησίους -άπορους- φοιτητές, την ευκαιρία να σπουδάσουν χορηγώντας τους υποτροφίες.

Προστασία για τα «άγρια» ζώα
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τον «Σύλλογο Αλκυόνη». Ο Σύλλογος αυτός, θεραπεύει τα «άγρια» ζώα της Ελληνικής πανίδας που χρειάζονται περίθαλψη, ενώ προστατεύει και τους βιότοπους της χώρας μας.