Η παίκτρια του γνωστού τηλεπαιχνιδιού Survivor που είχε γίνει το μήλον της έριδος και τελικά αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο, Ειρήνη Παπαδοπούλου, έδωσε κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά το τελευταίο συμβούλιο στο οποίο έλαβε μέρος και γιατί ψήφισε εν τέλει τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», ρώτησε την πρώην «Διάσημη» αν ήθελε εξαρχής να ψηφίσει τον Στέλιο και αν άλλαξε γνώμη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Εκείνη απάντησε πως «τα κριτήριά μου ήταν καθαρά αγωνιστικά στην αρχή και είχα τρία άτομα στο μυαλό μου. Έτσι όπως ήρθαν όμως τα πράγματα, ενώ το συμβούλιο προχωρούσε, λειτούργησα παρορμητικά και κατά των αρχών μου».

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη τη διέκοψε για να τη ρωτήσει αν μετάνιωσε για την επιλογή της να δώσει την ψήφο της στον Χανταμπάκη, η τραγουδίστρια απάντησε ότι «ήθελα πάντα να πηγαίνω δίκαια και αν μπορώ να βάζω μία τάξη».

Στη συνέχεια η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε πως δεν είχε συμβεί κάτι από πριν και αυθόρμητα ψήφισε τον Στέλιο, ενώ σχολίασε πως «είδα τι έκαναν όλοι και αναγνώρισα πως όλοι ψήφιζαν με άλλα κριτήρια και όχι για το καλό της ομάδας και σίγουρα όχι δίκαια. Εκεί είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας».