Τα πάνω κάτω έρχονται στο πρόγραμμα του Alpha για τη νέα σεζόν. Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμος ανακοίνσε το πρόγραμμα του γιατη νέα σεζό στο οποίο περιλαμβάνεται και μια μεγάλη έκπληξη. Ύστερα από 15 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά την πρωινή ζώνη και μεταφέρεται το μεσημέρι οπότε και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα της ώρα, στις 13:00.

Όως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το 2011 είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του σταθμού. Ο Alpha είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και το φθινόπωρο, με το νέο του πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες εκπομπές που επιστρέφουν ανανεωμένες, καθώς και συναρπαστικές νέες προτάσεις.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά την πρωινή ζώνη και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα της ώρα στις 13:00, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands.

H παρέα του Δέστε Τους!, η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, και της οποίας η τηλεθέαση αυξήθηκε κατά 59,3% (κοινό 15-44) το 2011 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, επιστρέφει δυναμικά, με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη.

Οι Οικογενειακές Ιστορίες, η εκπομπή που τάραξε τα νερά, πέτυχε αύξηση τηλεθέασης για τον Alpha στη ζώνη 18:00-19:00 κατά 137% και επικράτησε στη ζώνη το δεύτερο τρίμηνο του 2011 με μέση τηλεθέαση 20,4%, συνεχίζουν.

Το Δελτίο Ειδήσεων θα ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία της αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας που έχει ήδη χαράξει, ενώ και το Κάτι Ψήνεται, ο νικητής της ζώνης των 20:00, επιστρέφει.

Τα Σαββατοκύριακα, ο νικητής της πρωινής ζώνης, Μες Στην Καλή Χαρά, επιστρέφει με τη Ναταλία Γερμανού. Η Άση Μπήλιου και το Stars System, καθώς και ο νέος κύκλος του Chart*Show – Your Countdown με τη Ναταλία Γερμανού θα μεταδίδονται την Κυριακή.

Στην prime time, το πολυαναμενόμενο reality show με την Άννα Βίσση, θα προσφέρει στους τηλεθεατές ένα backstage pass στην επαγγελματική και προσωπική ζωή μίας γνήσιας superstar. To αναλυτικό πρόγραμμα του prime time του σταθμού, το οποίο θα περιλαμβάνει επιτυχίες που επιστρέφουν αλλά και νέες προτάσεις, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Alpha

Δείτε αναλυτικά το ανανεωμένο πρόγραμμα