Τα σενάρια για επιστροφή του Παναγιώτη Μπουγιούρη στα «Μυστικά της Εδέμ», έφεραν γκρίνιες, προβλήματα και κόντρες στον τηλεοπτικό παράδεισο.

Μπορεί η σειρά να είναι επί δυο χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, αλλά οι συνεργασίες και το μέλλον του σήριαλ κλυδωνίζονται από μεγάλα προβλήματα. Οι υπεύθυνοι του Mega θεωρούν πως αν είναι να συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου, η επιστροφή του Παναγιώτη Μπουγιούρη θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο κοινό και θα ανεβάσει κι άλλο τα νούμερα.

Όμως κάτι τέτοιο βρίσκει αντίθετους αρκετούς συντελεστές, όπως η Έλενα Ακρίτα, η οποία θεωρεί πως ο τρόπος που έφυγε ο ηθοποιός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός. Ο Αλέξανδρος Σταύρου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao, δεν βλέπει επίσης με καλό μάτι την επιστροφή του Παναγιώτη Μπουγιούρη, καθώς μετά την αποχώρησή του πήρε ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία στη σειρά, ενώ και οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, αφού δεν αντάλλασσαν ούτε καλημέρα. Και οι άλλοι ηθοποιοί όμως δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του Μπουγιούρη, αφού κάτι τέτοιο θα σημαίνει την μείωση των δικών τους μισθών ακόμα περισσότερο ή και την αποχώρηση κάποιων από τη σειρά την επόμενη σεζόν.