Μία πολύ άβολη στιγμή είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος χθες στον αέρα της εκπομπής. Μπορεί να κινήθηκε σε πιο ήπιους τόνους, αλλά περιείχε αρκετές μπηχτές και καρφιά. Η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τα όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως ο ένας ασφυκτιά με την ύπαρξη του άλλου.

«Για εμένα είναι το καλύτερο επεισόδιο και φουλ αληθινό. Δεν ήταν κάποια κόντρα για το που θα πάνε, αλλά με το ύφος που του είπε: θες να σχολιάσεις; Για εμένα αυτό το απόσπασμα ήταν τόσο αληθινό και δείχνει να ασφυκτιούν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά ταυτόχρονα να παίρνουν και τα πλεονεκτήματα αυτής τη συνύπαρξης γιατί έχει ενδιαφέρον η διαφορετικότητά τους.» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δείχνει πόσο τοξική μπορεί να γίνει η δουλειά στην τηλεόραση, που μπορεί να βγαίνει σαν αποτέλεσμα σε όποια δουλειά έχει προβολή, αλλά οι σχέσεις είναι τόσο τοξικές και τεταμένες που σε φτάνουν σε αυτό. Αυτό για εμένα ήταν τόσο αληθινό και με καθήλωσε. Δηλαδή αν ήταν για Emmy, θα του το έδινα. Success» συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου.