ΟΙ κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης και εξήγησε γιατί θεωρεί προκλητικό το γεγονός πως παρουσιαστές της ΕΡΤ δηλώνουν ότι δεν παρακολουθούν τα νούμερα.

«Φυσικά και πρέπει να ασχολούμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στην κρατική τηλεόραση και προκλητικά, κατά την άποψή μου, λένε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα και ότι τα νούμερα δεν σημαίνουν τίποτα. Γιατί το θεωρώ προκλητικό; Γιατί γνωρίζουμε ότι στην ιδιωτική τηλεόραση, βάσει των αριθμών, ανανεώνονται ή όχι συμβόλαια. Συνεχίζονται ή κόβονται εκπομπές. Χάνουν τη δουλειά τους άνθρωποι. Δεν μπορούν, όταν εξαρτώνται όλο αυτά τα πρόσωπα και όλες αυτές οι θέσεις εργασίας από τους αριθμούς, άνθρωποι που έχουν την ασυλία και είναι στην κρατική και να μην τους ενδιαφέρουν τα νούμερα, να το λένε τόσο προκλητικά» ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Σαφέστατα και οι παρουσιαστές της ΕΡΤ μιλούν εκ τους ασφαλούς. Δεν το λέω με ζήλεια. Από την στιγμή που έχουν αυτή την ευτυχία είναι σα να μας κοροϊδεύουν» τόνισε ο δημοσιογράφος.