Πρεμιέρα με το Break έκανε την Κυριακή η Βάσω Λασκαράκη, ανοίγοντας νέα σελίδα στην καριέρα της, εντελώς διαφορετική από αυτή της υποκριτικής. «Ε ναι, λοιπόν! Φέτος το πήρα απόφαση και θα παρουσιάσω το Break. Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο νέο μας Κυριακάτικο ραντεβού εδώ στον ΣΚΑΪ στις 15:10. Είμαι η Βάσω Λασκαράκη και μαζί θα κάνουμε τις Κυριακές, Break. Θα κάνουμε ένα διάλειμμα από όσα μας ταλαιπωρούν, μας προβληματίζουν. Θα σας μάθω καλύτερα και θα με μάθετε και εσείς, χωρίς κείμενα. Τώρα ξεκινάμε!», ανέφερε η ηθοποιός χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την ηθοποιό, πήρε τον λόγο στο Happy Day και αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για τη Βάσω Λασκαράκη.

«Ο μέσος όρος του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα είναι κάτω από το 10%. Αλλά σου λέει ότι απάντησα ότι πήγε πολύ καλά, 7%. Η Βάσω Λασκαράκη ήταν στο μυαλό πολλών διευθυντών προγραμμάτων όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα έχω ακούσει μία ιστορία, ότι είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό δεν έτυχε να βρεθεί μπροστά. Ήξερα ότι η Βάσω Λασκαράκη έλεγε ότι θα πει ένα υψηλό νούμερο – και καλά έκανε – κι αν κάποιος της το έδινε, θα το δοκίμαζε. Είναι και ένα ρίσκο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πρέπει να συγκρίνουμε τα νούμερα με βάση τα νούμερα του σταθμού» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μέσα στην κουβέντα, ο Δημήτρης Παπανώτας, αποκάλυψε ότι τη Βάσω Λασκαράκη την πρότεινε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και τελικά εκείνος έμεινε εκτός εκπομπής.

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Βάσω Λασκαράκη: «Το Break πήγε πολύ καλά! Δεν πήγε; 7% έκανε»

Τι είπε, όμως, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τα ποσοστά που έκανε η Βάσω Λασκαράκη στην πρεμιέρα της εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ όταν έκαναν κουβέντα τη Δευτέρα (23/10) στο Πρωινό για τα νούμερα τηλεθέασης. Στον διάλογο με την Φαίη Σκορδά, υπήρξαν κάποιες αμήχανες στιγμές στον σχολιασμό για το θέμα…

Η κουβέντα που είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

Λ.Κ. Και το Break πήγε καλά. Είχε πρεμιέρα, πήγε πολύ καλά. Δεν πήγε; 7% έκανε. Άσχημο είναι για καινούρια εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία; Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Open κάνουν εκπομπές με 2% με το ζόρι.

Φ.Σ. Καλά δεν είναι τώρα το θέμα μας με τα νούμερα, δεν μου αρέσει αυτό, βγάλτε το λίγο.

Λ.Κ. Όχι, εγώ το είπα. Ήταν για πρεμιέρα καλά νούμερα.

Φ.Σ. Καλά, δεν θα σχολιάσουμε μια εκπομπή τώρα από την πρώτη φορά.

Λ.Κ. Τα γένια μας να μην ευλογήσουμε;

Φ.Σ. Για καλό το λέω. Μπορεί να πάει και καλύτερα.

Λ.Κ. Ναι, απλά έχει πολύ βαρύ ανταγωνισμό απέναντι.

Τι είχε δηλώσει η Βάσω Λασκαράκη λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

«Νιώθω λίγη αγωνία αλλά είμαι καλά. Νιώθω μια γλυκιά ανυπομονησία. Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα “όχι”. Και εκεί που το σκεφτόμουν, λέω “Γιατί είπα όχι;”., Μετά είπα ας το ξανασκεφτώ αφού φέτος θα κάνω μόνο θέατρο. Ήταν μια κατάλληλη συγκυρία, η κατάλληλη στιγμή. Είναι πιο ομαλή η αρχή. Το σκέφτηκα και εγώ κάπως έτσι, είναι κάτι που μου ταιριάζει αυτό που μου πρότειναν. Πιο κοντά σε εμένα και μου ταίριαξε περισσότερο από όσα μου έχουν προτείνει άλλες φορές. 8:49 βγαίνουν τα νούμερα; Δεν ήθελα να το ξέρω! Επειδή με ρωτάνε όλοι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Φαντάζομαι θα τα μάθω, θα τα δω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».