Με αφορμή τους δύο θανάτους στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, αυτόν της Ματούλας του Κολωνακίου κι εκείνον του Αίαντα Μανθόπουλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day είχαν κανονίσει να βγει ο Σπύρος Μπιμπίλας στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Alpha και να μιλήσει για τις μεγάλες απώλειες.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τη θρυλική Ματούλα και το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή εντελώς μόνη της και τη βρήκαν 7 ημέρες μετά τον χαμό της στο σπίτι της.

«Έφυγε από παθολογικά αίτια, σωστά Σπύρο;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορώ να το ξέρω εγώ αυτό», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Όχι έτσι διάβασα, δεν ξέρω αν μίλησες, αν ενημερώθηκες και λόγω της ιδιότητάς σου», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να αντιδρά έντονα: «Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος».

«Βρε αγάπη μου, είσαι πρόεδρος του ΣΕΗ, βγαίνεις σε μια εκπομπή, το έχουμε κανονίσει από χθες, μπορεί να πήρες δυο τηλέφωνα, δεν είπα ότι είσαι ντετέκτιβ».

«Ναι Σταματίνα μου, το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε», της είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας κι εκείνη αντέδρασε έντονα.

«Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Αρχικά ηρέμησε», του απάντησε κι εκείνος συνέχισε εκνευρισμένος: «Όχι δεν ηρεμώ, ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες “είσαι ο πρόεδρος άρα πρέπει”. Δεν πρέπει. Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;».

«Δεν χρειάζομαι υποστήριξη Τίνα», επεσήμανε η Σταματίνα στη συνεργάτιδά της, η οποία προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα.

«Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;» απάντησε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι» του είπε για να της αποκριθεί «Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι» και να τον καλημερίσει, κλείνοντας το τηλέφωνο.

«Καλημέρα. Γεια. Καλημέρα. Ούτε εγώ θέλω. Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.