Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας ζήτησε η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Κυριακής (15/10) κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Στον πρώτο γύρο έγινε η καταγραφή των κομματικών δυνάμεων, μην λέμε τα ίδια. Στο δεύτερο γύρο συνασπίστηκαν από ότι φαίνεται σε όλη την επικράτεια οι δυνάμεις της αντιπολιτεύσεως εναντίον της κυβερνήσεως» άρχισε να λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση του κ. Παπαχελά γιατί πήγαν λιγότεροι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην κάλπη αυτή την Κυριακή, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του κάθε ψηφοφόρου ξεχωριστά.

«Ένα κομμάτι που παίζει ρόλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι τα ψηφοδέλτια, μπορεί να κινητοποιούν περισσότερο κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία κατά τεκμήριο είχε καλύτερα ψηφοδέλτια κινητοποίησε περισσότερο κόσμο. Στο δεύτερο γύρο αυτοί που ήταν να εκλεγούν, έχουν εκλεγεί. Έχει τελειώσει η σταυροδοσία. Με λιγότερο κέφι πηγαίνει ο κόσμος. Για μένα, το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι κατά βάση είχαμε πλήρη συμμαχία της αντιπολιτεύσεως» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως έχει συνεργαστεί με τον κ. Μπακογιάννη και πως τον «αδίκησε η Πανεπιστήμιου».

Στον αντίλογο που ακούστηκε τόσο για τον κ. Μπακογιάννη όσο και για τον Δήμο Χαλανδρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέστησε ψυχραιμία και πρόσθεσε: «Μη γίνεστε κοκόρια για μια κακή βραδιά της Νέας Δημοκρατίας».