Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την Πέμπτη (31/8) την προβολή της ταινίας Ferrari, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, από αυτές που η ίδια αποκαλεί «συγκλό», η οποία, όμως παραλίγο να καταλήξει… επεισοδιακή.

Γιατί; Διότι την ώρα που το μοντέλο και παρουσιάστρια περπατούσε με χάρη και αέρα σούπερ μόντελ και φωτογραφιζόταν, ο υπεύθυνος έκρινε ότι η Βίκυ Καγιά είχε μείνει αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί και πλησίασε – με κάποια… φωνή και λίγο εκνευρισμό – για να την ενημερώσει να βιαστεί και να αποχωρήσει, ώστε να περάσουν οι επόμενοι προσκεκλημένοι.

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας παρουσιάστριας; Τον αγνόησε, δεν του έδωσε σημασία, πόζαρε, τελείωσε τη φωτογράφιση με την ησυχία της και έφυγε κάνοντας πασαρέλα σα να μην υπήρχε κανείς στον δρόμο της. Το στιγμιότυπο το δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram με τα σχόλια των followers της να την αποθεώνουν για τον «αέρα», με τον οποίο ξεπέρασε την έντονη παρατήρηση του υπεύθυνου του χώρου.

Το vintage Giorgio Armani look που φόρεσε

Για την πρώτη της εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας επέλεξε ένα μίνι lingerie φόρεμα σε butter yellow απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες από δαντέλα από τον οίκο Αlexander Wang και το συνδύασε με μαύρες slingback γόβες, ενώ την Πέμπτη (31/8) πήγε στην προβολή της ταινίας Ferrari με vintage δημιουργία του Giorgio Armani.

Πρόκειται για ένα σύνολο από τη Fall/Winter 1991/92 συλλογή του Ιταλού σχεδιαστή. Πρόκειται μια συλλογή που επαναπροσδιόρισε τα θεμέλια του menswear ντυσίματος, παίρνοντας αμιγώς ανδρικά κομμάτια (όπως pinstriped κοστούμια, γραβάτες και σακάκια) και προσφέροντας ένα glam και θηλυκό στοιχείο σε αυτά.

Περιλάμβανε μια ριγέ ψηλόμεση παντελόνα με παγιέτες, την οποία φόρεσε με μια ριγέ γραβάτα που λειτούργησε ως ένα εξώπλατο τοπ – κι αυτό με παγιέτες. Στα χρώματα του ασημί και του navy μπλε. Το εκπληκτικό σύνολο ολοκλήρωσε με μια clutch bag Giorgio Armani με στρας και thong sandals σε μαύρο χρώμα.