Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ελληνικό καλοκαίρι και όλα όσα αυτό πρεσβεύει. Ακόμα και παγκόσμιοι αστέρες από τον χώρο του αθλήματος, της μόδας και των θεαμάτων, σπεύδουν στα αμέτρητα νησιά της χώρας για να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο.

Όπως κάθε χρόνο, η Μύκονος είναι ψηλά στη λίστα διακοπών των διάσημων μοντέλων. Ένα από αυτά ήταν και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία βρέθηκε στο νησί των ανέμων, όπου δροσίστηκε στις όμορφες παραλίες της Μυκόνου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε ένα σκάφος, μαζί με την παρέα της, να κάνει τις βουτιές της και να περνά όμορφα.

Μαζί με την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, ήταν και ο αγαπημένος της, τερματοφύλακας στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης, Κέβιν Τραπ. Οι δυο τους φαίνονται αγαπημένοι πάνω στο σκάφος, όπου ήταν αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά.

Δείτε τις στιγμές της Ιζαμπέλ Γκουλάρτ εδώ:

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret δεν δίστασε να ανεβάσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο. Βουτώντας στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, το μοντέλο χάρηκε με την ψυχή της τις μέρες που πέρασε στην Ελλάδα, τις οποίες μοιράστηκε με τους 4,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

Δείτε τις δημοσιεύσεις της: