Έντονο προβληματισμό για την υγεία της έχει προκαλέσει μια 29χρονη YouTuber, μετά από ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε, γιατί είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια πάσχει από ανορεξία.

Σύμφωνα με τη New York Post πρόκειται για την Eugenia Cooney, η οποία σε βίντεο που δημοσίευσε είναι ντυμένη με μια ροζ στολή, εμπνευσμένη από την ταινία Barbie. «Γεια είμαι η Barbie», λέει στο κλιπ που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 16,8 εκατομμύρια προβολές.

Ωστόσο, από κάτω υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις για την υγεία της, αφού η κοπέλα εμφανίζεται ακόμη πιο αδυνατισμένη σε σχέση με όσο ήταν στο πρόσφατο παρελθόν.

«Χτυπά κυριολεκτικά την πόρτα του θανάτου» και «αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό», είναι μερικές από αυτές.

Το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Eugenia Cooney από το 2019 δίνει μάχη με τη διατροφική διαταραχή και πως έχει πάει σε κέντρο αποκατάστασης, ανέφερε η Metro.

Εντούτοις, τα προβλήματα φέρεται να ξεκινούν από το 2016, σύμφωνα με ορισμένα σχόλια που έχουν κάνει οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της, καθώς η 29χρονη αναρτά περιεχόμενο που σχετίζεται με τη μόδα.

@eugeniaxxcooney

Im gonna be doing a LIVE Spotlight with @tiktoklive_us on Sunday, July 30th at 5 PM EST, 2 PM PST! Come join 😇✨💖 #live #eugeniacooney #fyp

♬ original sound – Eugenia Cooney