Πριν από περίπου 25 χρόνια, η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε το τραγούδι «Μαγκάβα τουτ» το οποίο έγινε η απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία. Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρισκόταν ένας μελαχρινός άντρας ο οποίος με τη φωνή του και τα λικνίσματά του στον ρυθμό του τραγουδιού, έκανε πολλές καρδιές να σκιρτήσουν. Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος, όπως είναι το όνομα του νεαρού τότε τραγουδιστή, επιστρέφει στη μουσική σκηνή και με αφορμή την επιστροφή αυτή, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

«Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το ντουέτο με την Άννα Βίσση. Είχα παίξει τότε στα πρώτα 10 επεισόδια του σίριαλ “Ψίθυροι καρδιάς” και, επειδή ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο (σ.σ. Καρβέλα) και την Άννα, τραγουδούσα εκεί στα γυρίσματα και μου λέει “για τραγούδα μας λίγο γιατί σε ακούω”. Έτυχε να είναι εκεί και ο πατέρας μου και είπε: “μήπως μπορούμε να τον βοηθήσουμε τον μικρό;”. Πήρε το κινητό στα χέρια του και πρόλαβα και είδα μόνο το όνομα “Νίκος”. Σκέφτομαι από μέσα μου, “λες να είναι ο Καρβέλας;”. Τον ρώτησα και μου είπε πως είναι ο Καρβέλας. Χτύπησε η καρδιά μου, τακ τακ, λέω “τι γίνεται τώρα;”».

Η επιτυχία του τραγουδιστή κράτησε για λίγο και μετά χάθηκε. Τώρα, μετά από 20 σχεδόν χρόνια, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος επιστρέφει.

« Μετά δεν χάθηκα έτσι μέσα σε μια νύχτα. Όταν έκανα τον δίσκο με τον Νίκο και δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω γιατί δεν μιλούσα εγώ με κάποιον παραγωγό και τις εταιρείες. Δεν μπορούσα να μιλήσω εγώ, ο Νίκος Καρβέλας. Το μόνο που μου έλεγαν ήταν πως είναι μεγάλο το μπάτζετ» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έκανα εισαγωγές – εξαγωγές με την δουλειά μου, ξενοδοχειακοί εξοπλισμοί. Μετά από χρόνια όμως, επειδή βλέπω ότι αγαπάω και λατρεύω αυτό που κάνω, ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή» εξομολογήθηκε, επίσης, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Μέσα στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό αλλά το έχω περάσει σαν να μην το άκουσα, σαν να μην το είδα, τίποτα. Ήταν όμως ενοχλητικό και πολύ βαρύ».