Σε μια νέα τολμηρή φωτογράφηση πρωταγωνιστεί η Κιμ Καρντάσιαν καθώς προωθεί τη νέα σειρά μαγιό της εταιρίας της που είναι κατασκευασμένα από ψεύτικο δέρμα, ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία με την εντυπωσιακή φιγούρα της.

Τονίζοντας το σφιχτό μαύρο μπικίνι της, η 42χρονη τηλεπερσόνα και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά, φορώντας ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια και, ενίοτε, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Παράλληλα, περιβάλλεται από άντρες και γυναίκες μοντέλα που φορούν επίσης μαγιό της ίδιας συλλογής. Οι εικόνες κέρδισαν τους επαίνους των fans της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Κιμ φαίνεται να λάμπει μέσα σ’ ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, καθώς βρίσκεται ξαπλωμένη στην πλάτη ενός άνδρα μοντέλου, ενώ σε άλλη φαίνεται να σηκώνει σφιχτά ένα hula-hoop πάνω από το κεφάλι της.

Σε όλη την καμπάνια, η Καρντάσιαν φορά τα διάσημα γάντια μαγιό που παρουσίασε πέρυσι και έγιναν viral. Η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τον φωτογράφο Στίβεν Κλάιν, λέγοντας: «Η δημιουργική του πινελιά και τ’ όραμά του για αυτήν τη συλλογή είναι ακριβώς αυτά που τον καθιστούν τον απίστευτο φωτογράφο που είναι σήμερα».

Με τη σειρά του, ο Κλάιν είπε για την Καρντάσιαν: «Οι εικόνες είναι σύμβολα, το αλφάβητο του πόθου. Η Κιμ μιλάει αυτή τη γλώσσα. Η συνεργασία μας ήταν μια εξερεύνηση της δύναμης της εικόνας, της ομορφιάς και του πειραματισμού».