Η εγκυμοσύνη μπορεί να θεωρείται από κάποιες γυναίκες η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους, για κάποιες άλλες, όμως, δεν είναι έτσι. Η Lilly Scott ανήκει στη δεύτερη ομάδα, καθώς όταν γέννησε την κόρη της τον Μάιο του 2022, είχε πολλές επιπλοκές.

Οι γιατροί, μετά τη γέννηση της κόρης της, της συνέστησαν να περιμένει τουλάχιστον 18 μήνες πριν μείνει ξανά έγκυος. Αυτό την έκανε να μπει σε πολλές συζητήσεις με τις φίλες της, σχετικά με το ποια είναι η σωστή στιγμή για να μείνει κάποια γυναίκα έγκυος.

Χωρίς καμία αμφιβολία, όλες μαζί αποφάσισαν ότι ο Φεβρουάριος είναι ο καλύτερος μήνας. «Η καλύτερη εποχή για να μείνεις έγκυος είναι το τέλος Φεβρουαρίου», είπε η Scott σε ένα TikTok που έχει γίνει viral. «Ξέρω ότι έχω δίκιο και θα σας εξηγήσω γιατί».

Το σεξ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δίνει την τέλεια ευκαιρία για σύλληψη, είπε. Η ίδια αναφέρει πως μέχρι το καλοκαίρι, μια γυναίκα θα έχει ξεπεράσει τη ναυτία των πρώτων μηνών και θα έχει μια αξιολάτρευτη κοιλίτσα εγκυμοσύνης. Κι εκεί που έρχεται η ζέστη και ο καύσωνας, μπαίνει ο δροσερός φθινοπωρινός αέρας. «Γίνεσαι πιο άνετη», είπε η ίδια. «Ορίστε ένα πουλόβερ. Βάλε ένα κασκόλ. Ένα άλλο κασκόλ. Κανείς δεν νοιάζεται».

Στη συνέχεια, το μωρό γεννιέται σε ένα αστρολογικό ζώδιο που η Scott λατρεύει: τον Σκορπιό. Η άδεια μητρότητας τελειώνει εγκαίρως για τις διακοπές των Χριστουγέννων, και κάποια προλαβαίνει να θηλάσει για έξι μήνες, προτού αποκτήσει το σώμα της πίσω για το καλοκαίρι. «Αρχίζεις να αισθάνεσαι καλά. Ταξιδεύεις. Το μωρό είναι 6 μηνών, οπότε δεν είναι ιδιότροπο», δήλωσε η Scott. «Και ζεις ευτυχισμένη για πάντα».

@thelillyscott

Clearly I’ve thought this through. And yes, I absolutely acknowledge that this is ideal and concieving doesnt always just happen! Just having fun with a hypotjetical here!! #besttimetobepregnant #pregnancy #pregtok #pregnanttiktok #preggo #familyplanning #secondpregnancy @Lillyscott

♬ original sound – Lillyscott

Ξεκίνησε την ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από μια τραγωδία

Ένα χρόνο πριν μείνει έγκυος, η Σκοτ έχασε μια φίλη της από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Όταν έμεινε έγκυος, η Σκοτ βίωσε «έντονο φόβο». «Άρχισα να κάνω αυτά τα βίντεο επειδή χρειαζόμουν έναν τρόπο να εκτονώνομαι και να αντιμετωπίζω το άγχος μου», είπε, σύμφωνα με το insider.com.

Δεν έχει αναφέρει ποτέ τον θάνατο της φίλης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δεν θέλει να τρομάξει τον κόσμο. Επιπλέον, «είναι τόσο λυπηρό. Δεν είναι ψυχαγωγία. Είναι φρικτό», ανέφερε.

Μετά από ακραία ναυτία, χαμηλό πλακούντα και προεκλαμψία, η Scott είπε ότι αισθάνεται τόσο τυχερή που εκείνη και η κόρη της ήταν υγιείς, μετά τον τοκετό.

Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα συλλάβει την ιδανική στιγμή, αλλά είπε ότι η ίδια – και ο σύζυγός της – ανυπομονούν για το επόμενο έτος. «Θα του αρέσει πολύ ο Φεβρουάριος. Φέρτε τα εσώρουχα», είπε.