Το δικό της πολιτικό σχόλιο έκανε η Σοφία Μουτίδου αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η ηθοποιός στο τελευταίο βίντεο που «ανέβασε» στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην ψηφίσει και να απέχει από τις εκλογές.

«Δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που κάτι να σου λέει; Υπήρξε. Στο προηγούμενο βίντεό μου είχα μιλήσει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή μού ήταν λιγότερο ψεύτρα. Συνέβη όμως κάτι που με ξενέρωσε βαθιά και εκεί που ήταν να ψηφίσω τη Ζωή δεν ψήφισα ούτε τη Ζωή», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

«Τι ήταν αυτό που έκανε και με ξενέρωσε; Με ξενέρωσε το ότι την επόμενη μέρα από το βίντεό μου με πήρε τηλέφωνο η Ζωή και μου έκανε πρόταση να κατέβω μαζί της, λέγοντάς μου πόσο με θαυμάζει και πόσο με αγαπάει» είπε στην συνέχεια η Σοφία Μουτίδου.

«Δεν αμφιβάλλω αλλά γιατί δεν το έκανε πιο πριν; Γιατί δεν είπε: “α αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω, τον βλέπω ενεργό και δυνατό, γιατί δεν του κάνω μία πρόταση;” Γιατί μόλις έκανα το βίντεο να θέλει να κατέβω μαζί της;», σχολίασε η ηθοποιός.