Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha για την καριέρα αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ περιέγραψε μια ερωτική σκηνή με συμπρωταγωνίστριά του που έπαψε να είναι γύρισμα και έγινε… αληθινή!

«Είχα πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Εκεί μάλιστα, γινόντουσαν κάποιες ακρότητες, όπου σήμερα δεν θα έκανα. Την εποχή του ’80 είχα σχέση με μια κοπέλα όπου είχαμε μια ερωτική σκηνή σε μια ταινία κάτω από τα σκεπάσματα. Ήταν πολύ ζωντανή, πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης βγήκε έξω για διάλειμμα και μας άφησε μόνους στο δωμάτιο, ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να την σταματήσουμε γιατί είχαμε και κανονική σχέση», είπε ο ηθοποιός.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του αλλά και στην επιλογή της να υιοθετήσει ένα παιδί. «Η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Σερβία το οποίο ενισχύω και χρηματικά. Η φόρμα της υιοθεσίας που έχω κάνει δεν μου επιτρέπει να γνωρίσω το παιδί», ανέφερε.