Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και για τον γαμπρό της Βασίλη Δημάκη ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Στις μεγάλες πίστες είναι ονόματα πιο εμπορικά από εμένα. Όταν ξεκίνησα δεν ξεκίνησα για να κάνω καριέρα και το συνεχίζω αυτό στον εγκέφαλό μου. Ο κόσμος δεν ξέρει τι έχω κάνει στην καριέρα μου και σε αυτό φταίω και εγώ, διότι δεν έχω διαφημίσει ποτέ τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ποτέ έμπορος του εαυτού μου. Τελικά δεν πεθαίνεις με τις μαρκίζες και τους πλατινένιους δίσκους, αλλά με το να έχεις εισπράξει αγάπη», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου είπε στη συνέχεια: «Ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όπως τη Βίσση με τον Καρβέλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Τη δεκαετία που έζησα με τον Ανδρέα ακόμα υπάρχει στην καρδιά του κόσμου, αγαπιόμαστε και είμαστε οικογένεια».

Για την κόρη της, Ερασμία Μάνου και τον γαμπρό της, Βασίλη Δημάκη, η Σοφία Βόσσου απάντησε: «Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη που παντρεύτηκε η κόρη μου. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να τραβήξουν τον δρόμο τους, γιατί έχει αγώνα αυτή η ιστορία. Δεν είναι εύκολη η σχέση της κόρης μου, γιατί δεν βλέπονται και πονάνε οι ψυχούλες τους. Ο γαμπρός μου λέει ότι θα μου κάνουν εγγονάκι και του λέω η λέξη γιαγιά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο».

Κλείνοντας, η Σοφία Βόσσου είπε: «Πήγα στο Ισραήλ να με τιμήσουν για την “Άνοιξη” και μου έκανε εντύπωση που οι Ισραηλίτες τραγουδούσαν στα ελληνικά. Θυμάμαι τις πρόβες, την υπόκλιση της ορχήστρας, τα γέλια και την αγωνία με τον Αντρέα», ενώ για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας απάντησε: «Δεν ξέρω αν ήταν σωστή η απόφαση της ΕΡΤ να στείλει ένα 16χρονο παιδί φέτος στη Eurovision. Θα ξαναπήγαινα στον διαγωνισμό με ένα νέο παιδί να παίζω στο πιάνο και να του κάνω φωνητικά».