Για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Χώρισα χτες» μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Στη συνέντευξή της, μίλησε και για τον δικό της χωρισμό από τον Ιωάννη Παπαζήση και για τη σχέση που έχουν κρατήσει οι δυο τους απέναντι στο παιδί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα, η ίδια ανέφερε πως έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια και πως θέλει με το τραγούδι της να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. «Είναι σημαντικό σε όλα αυτά που μας έρχονται, όχι μόνο το τι μας έρχεται, αλλά και το πώς τα αντιμετωπίζουμε. Σε όλα τα στάδια δεν υπάρχει ψυχραιμία, υπάρχει αλήθεια. Είναι πολύ υγιές και γόνιμο να πέφτεις και να ζεις τη στεναχώρια σου» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση του πως διαχειρίζεται την ψυχολογία της μπροστά στο παιδί της, η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε πως «δεν είμαι χαζοχαρούμενος άνθρωπος, δεν είμαι χαζοχαρούμενη μαμά, δεν είμαι ψεύτικη μαμά και πραγματικά όταν δεν είμαι καλά το λέω στο παιδί μου, χωρίς να το επιβαρύνω ψυχολογικά. Ξεκαθαρίζω ότι δεν φταίει εκείνο, γιατί τα παιδιά αναρωτιούνται «τι έκανα στη μαμά». Απλώς λέω ότι δεν έχω πολύ διάθεση και δεν θέλω να παίξω».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό και πρώην σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, η Βανέσα Αδαμοπούλου απάντησε πως «με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε μια χαρά σήμερα, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση, επειδή έχουμε και το παιδί. Δηλαδή είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία»

Συνέχισε λέγοντας πως «εμείς δεν έχουμε διαζύγιο γιατί δεν είχαμε γάμο και υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας, η οποία δεν είναι κάτι αυστηρό. Γιατί κάπου άκουσα “τρεισήμισι μέρες εδώ, τρεισήμισι μέρες εκεί”… Δεν υπάρχει μεζούρα που μετράει, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα».

«Η βάση του παιδιού, προφανώς, είναι στο σπίτι μαζί μου αλλά από εκεί και πέρα κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δύο βράδια, θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι να βλέπει και τους δυο γονείς του, να έχει μια σταθερή αναφορά και να μην είναι μπαλάκι» κατέληξε η τραγουδίστρια.