Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, σύντροφος του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, προκάλεσε ξανά αντιδράσεις με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Η influencer, που ξεκίνησε από μοντέλο και υπάλληλος καταστήματος, έχει γίνει influencer και επιχειρηματίας και συχνά τα ακούει για τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

Η σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή έγινε γνωστή το 2016, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Από τότε πολλοί είναι οι χρήστες που μπαίνουν στο προφίλ της και την χαρακτηρίζουν αλαζονική. Η influencer μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το καλοκαίρι του 2020, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της ίδιας και του Ρονάλντο να στέκονται μπροστά από το γιοτ τους.

Η εικόνα, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι μπροστά από το γιοτ Azimut Grande 27 Metri, που αγόρασαν πριν από τρία χρόνια για περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ, συνοδευόταν από μια λεζάντα που έγραφε «θυμάμαι εκείνο το καλοκαιρινό απόγευμα όταν πήγαμε να αγοράσουμε το σκάφος μας».

Ενώ η ανάρτηση συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες πάνω από πεντέμισι εκατομμύρια likes, δέχτηκε επικρίσεις από αρκετούς followers που κατηγόρησαν ξανά τη Ροντρίγκεζ ότι επιδεικνύει τον πολυτελή τρόπο ζωής της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως δεν της αρέσουν τα υλικά αγαθά.

Παρά τα αρνητικά σχόλια, πολλοί από τους θαυμαστές της Ροντρίγκεζ την υπερασπίστηκαν, αποκαλώντας όσους άφησαν αρνητικά σχόλια ως «ζηλιάρηδες».