Στο κόκκινο χαλί του ιστορικού Regency Village Theatre στο Λος Άντζελες δίπλα στον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Air» περπάτησε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και για μία ακόμη φορά τράβηξε τα φλας των φωτογράφων. Μαζί τους ήταν οι συμπρωταγωνιστές του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον (Matt Damon), Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman) και Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davi).

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε τις εντυπώσεις με μία δημιουργία του οίκου Antonio Grimaldi. Eπέλεξε ένα διάφανο λευκό τοπ διακοσμημένο με σειρές από λαμπερά στρας και μία εντυπωσιακή φούστα σε έντονο πράσινο χρώμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αστραφτερό clutch και διακριτικά κοσμήματα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Το «Air» είναι η πρώτη ταινία της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής, «Artists’ Equity», των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον. Το σενάριο είναι του Άλεξ Κόνβερι (Alex Convery) με τον Ματ Ντέιμον να υποδύεται τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που ρίσκαρε για την δημιουργία της σειράς Air του Μάικλ Τζόρνταν και τον ‘Αφλεκ να έχει τον ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.

«Αν είσαι πραγματικά τυχερός στη ζωή, θα έχεις έναν φίλο σαν τον Ματ Ντέιμον. Τον αγαπώ και είναι η μεγαλύτερη μου χαρά, όταν δουλεύω μαζί του», δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ στο Hollywood Reporter για τη συνεργασία του με τον Ντέιμον, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου.