Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου, φαν της Κολομβιανής ποπ σταρ, έδιωξε εκείνον και τη νέα του σύντροφο Κλάρα Τσία από το κατάστημά της στην Μπανταλόνα της Καταλονίας.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» το περιστατικό φέρεται να συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης (21/2) με διάφορους από τους θαμώνες να υποστηρίζουν πως δεν επετράπη στο ζευγάρι να δειπνήσει στο συγκεκριμένο εστιατόριο καθώς η ιδιοκτήτριά του λατρεύει την Σακίρα. Στα social media τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τον Πικέ και την Κλάρα να φεύγουν γρήγορα από το μαγαζί.

«Η Κλάρα Τσία και ο Πικέ πήγαν να φάνε σε εστιατόριο, αλλά η ιδιοκτήτρια είναι φαν της Σακίρα και απαγόρευσε την παρουσία της Κλάρας προσωπικά», γράφει η λεζάντα του βίντεο που έγινε viral μέσα από την πλατφόρμα TikTok. Βέβαια, πέραν του μηνύματος και των μαρτυριών δεν υπάρχει άλλη απόδειξη πως όντως δεν ήταν αποδεκτή η παρουσία τους στο κατάστημα.

Άλλοι, πάλι, σημειώνουν πως το βίντεο αυτό είναι από άλλη κοινή τους έξοδο και πιο συγκεκριμένα από τον τελικό του Κυπέλλου Καταλονίας που έγινε στην περιοχή το περασμένο σαββατοκύριακο όπου το ζευγάρι βρέθηκε στις εξέδρες και αντάλλαξε φιλιά σε κοινή θέα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Στο μεταξύ, το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το νέο τραγούδι της Σακίρα με τη συμμετοχή της Karol G που έχει τίτλο «TQG», δηλαδή τα αρχικά της φράσης «Te Quedó Grande», που στα ελληνικά σημαίνει «σου έπεσε μεγάλο». Το κεντρικό θέμα του τραγουδιού, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, είναι ο πόνος και η οργή που νιώθουν για τους πρώην συντρόφους τους.