Ένας άντρας λέεει ότι «δεν του αρέσουν οι άσχημες γυναίκες» και πως δεν θα συμβιβαστεί ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει ελεύθερος για αρκετά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ο 42χρονος μηχανικός Kevin από το Methil αποκαλεί τα υψηλά του πρότυπα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πολλοί άντρες σαν αυτόν. Αναζητά μια γυναίκα με μακριά μαλλιά -τα οποία προτιμά χτενισμένα και κάτω παρά ψηλά- που να είναι «ελκυστική και να έχει μεγάλα χείλη».

«Δεν λέω ότι είμαι ο Μπραντ Πιτ, αλλά ξέρω ότι μπορώ να τραβήξω γυναίκες», είπε στη Sun. Ωστόσο παραδέχτηκε πως «είναι δυσκολότερο να βρεις κάποιον αν θέλεις μόνο εμφάνιση υψηλής ποιότητας».

Ο TikToker, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό δημοσιεύει σχετικά με τον σκύλο του, είναι ελεύθερος τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά είχε μια μακροχρόνια σχέση στο παρελθόν.

Ο μηχανικός στο μεσοδιάστημα είχε βγει με κάποια που γνώρισε μέσω πλατφόρμας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2022, αλλά η σπίθα έσβησε γρήγορα.

Ο Kevin παραδέχεται ότι ο ανταγωνισμός για όμορφες γυναίκες είναι μεγάλος – αλλά λέει ότι δεν είναι σε θέση να «συμβιβαστεί με τη δεύτερη καλύτερη». Ο influencer εξήγησε ότι δεν μπορεί να συναντήσει γυναίκες με κανονικά μέσα, όπως το να πιει ένα ποτό στην παμπ ή ένα μπαρ, καθώς δεν έχει πιει αλκοόλ για χρόνια. Κάτι που κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα, είναι πως εντυπωσιάζεται ακόμη λιγότερο με τις εφαρμογές γνωριμιών.

Ο λάτρης των σκύλων ισχυρίζεται ότι αρκετές από τις επαφές που κάνει πέφτουν στο κενό αλλά και όσες προσπαθούν να τον προσεγγίσουν μέσω μηνυμάτων δεν θα είναι τόσο όμορφες όσο θέλει. Παρά τον αγώνα, ο Κέβιν λέει ότι δεν θέλει να μειώσει τα στάνταρ του.

Το TikToker δημοσιεύει το περιεχόμενό του στο @boerboelblade2, όπου έχει περισσότερους από 25.000 ακόλουθους και έχει συγκεντρώσει περίπου 269.500 likes.

Σε ένα πεντάλεπτο κλιπ στο TikTok– το οποίο έχει περισσότερες από 10.900 προβολές – που συζητά ανοιχτά για το θέμα, ο Κέβιν παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες που μιλούν πολύ στην κρεβατοκάμαρα και εκείνες που «απαντούν μόνο» στα μηνύματά του, μεταξύ άλλων… Όπως μεταδίδει η Daily Mail πολλοί σχολιαστές δεν εντυπωσιάστηκαν με τη… λίστα του Kevin.

«Και γι’ αυτό είσαι single», έγραψε μια, ενώ κάποια άλλη συμπλήρωσε πως: «Νόμιζα ότι το βίντεο σου δεν θα τελείωνε ποτέ».