Ο Μπεν Άφλεκ κατάφερε να γίνει viral στα Βραβεία Grammy λόγω της βαρεμάρας του, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο ηθοποιός κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αλλά για λάθος λόγο. O 50χρονος Άφλεκ συνόδευσε την σύζυγό του στα μουσικά βραβεία αλλά οι γκριμάτσες του τον πρόδωσαν, για το πόσο χάλια περνούσε. Η ένταση του ζευγαριού δεν άργησε να έρθει.

Ξεκίνησε όταν ο Άφλεκ έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Jlo. Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με ύφος αυστηρό. Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Η Τζένιφερ Λόπεζ τόνισε τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy.

Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους. «Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο ενεργός. Με τον Άφλεκ να απαντά: «Ίσως να το κάνω»