Για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μίλησε στη Φαίη Σκορδά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και για το πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με όσα έχουν ακουστεί, η Καρολίνα είπε ότι ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί και έχει δείξει τον χαρακτήρα του.

«Αν υπήρχε μια παράλληλη σχέση ο Μάριος δεν θα το έκρυβε. Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μας είπε στο παιχνίδι ότι είναι ελεύθερος. Το είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το συγκεκριμένο θέμα» είπε.

«Όχι, δεν μετανιώνω για κάτι. Όλα έγιναν με καλή πρόθεση. Το γεγονός ότι πληγώνονται κάποιοι άνθρωποι είναι μέσα στη ζωή. Το συναίσθημα ήταν πολύ δυνατό. Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθει ο Μάριος» πρόσθεσε για τον παίκτη του Survivor All Star.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν της άρεσε το γεγονός ότι ο Μπο έκανε repost stories, τα οποία την κατηγορούσαν. «Ήταν φάουλ», υπογράμμισε και τόνισε ότι ο ράπερ δεν την έχει ακούσει από κοντά. «Ζήτησες συγγνώμη;» τη ρώτησαν και απάντησε «αυτό είναι προσωπικό δεδομένο.

Η Καρολίνα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τη σόκαραν, ενώ υπάρχουν και μηνύματα μίσους σε δημόσια θέα.