«Δεν πιστεύω ότι κανένα ταλέντο μπορεί να είναι άλλοθι για οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά» είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

«Δε μου αρέσει να σχολιάζω δηλώσεις αλλά αναγνωρίζω το δικαίωμα της γνώμης στον κάθε άνθρωπο και το δικαίωμα της έκφρασης. Δεν πιστεύω στα ταλεντόμετρα. Δεν πιστεύω ότι κανένα ταλέντο μπορεί να είναι άλλοθι για οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέχεια μίλησε για την παράσταση «Ο Επισκέπτης» που ανεβαίνει από τον Φεβρουάριο και το «Έτερος Εγώ». «Ο Επισκέπτης είναι ένα έργο που πραγματεύεται την πίστη, ό,τι ονομάζει ο καθένας μας θεό» είπε για την παράσταση.

Σε ερώτηση για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει όλες τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, είπε: «Είμαι ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και σκηνοθέτης. Κοιμάμαι λίγες ώρες για να τα καταφέρω. Κι επίσης έχω πάρα πολύ καλούς συνεργάτες που είναι το α και ω για να κάνεις πράγματα».

Τέλος, για το «Έτερος Εγώ», ο τρίτος κύκλος του οποίου έρχεται στην Cosmote, είπε ότι «δεν ευδοκίμησε με το Netflix, αλλά συζητάμε με άλλες μεγάλες πλατφόρμες». Σχολίασε μάλιστα και την ένταξη του Maestro στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα και εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία του φίλου του, Χριστόφορου Παπακαλιάτη.