Η Κιμ Καρντάσιαν γυρίζει ένα νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο αυτή τη φορά δεν έχει σχέση με τη ζωή της, αλλά με το αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα που η ίδια επιδιώκει να αλλάξει. Έτσι, επισκέφθηκε μία από τις χειρότερες φυλακές της Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρει το tmz.com, πήγε στις φυλακές «Pelican Bay State Prison» και συνοδευόταν από τον ηθοποιό Τόμπι Μαγκουάιρ, αλλά και από τον Σκοτ Μπάντνικ, ο οποίος είναι γνωστός ως ο εκτελεστικός παραγωγός του franchise ταινιών «The Hangover».

Εκεί συνομίλησε με κρατούμενους, ενώ πλάνα που διέρευσαν, υποστηρίζουν ότι μίλησε και με κατοίκους της περιοχής, αφού εκεί κρατούνται μερικοί από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της Πολιτείας.

Μάλιστα, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τηλεπερσόνα ασχολείται με το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας της.

Χαρακτηριστικά, το 2018 επισκέφτηκε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο για να ζητήσει να δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον, που φυλακίστηκε το 1996, ενώ η νομική της ομάδα βοήθησε στη διευκόλυνση της απελευθέρωσης 17 κρατουμένων σε διάστημα τριών μηνών.