Πολλοί σταρ κάνουν αναρτήσεις τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας όπως πραγματικά είναι. Ανάμεσα τους και η 67χρονη Ορνέλα Μούτι. Το είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου, η οποία όταν ρωτήθηκε από την κόρη της για το θέμα του body shaming, απάντησε: «Τι με νοιάζει εμένα; Αυτή είμαι, όποιος με θέλει, του αρέσω!».

Η Nike Rivelli κινηματογράφησε τη μητέρα της, Ορνέλα Μούτι, ενώ είναι μακιγιαρισμένη, με τα εσώρουχά της: η ηθοποιός στα 67 είναι πραγματικά αξιοζήλευτη και η κόρη της αστειεύεται… με το συγκεριμένo βίντεο. Η Nike Rivelli ανέβασε στο Instagram τη μητέρα της, να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη με εσώρουχα…και όπως φαίνεται ο χρόνος ειναι σαν να μην πέρασε από πάνω της.

Με απόλυτο θαυμασμό, η Nike ρωτάει τη μαμά της: «Μαμά, τι γνώμη έχεις για το body shaming; Η αντίδραση της Ορνέλα Μούτι, ήταν κοφτή: «Τι με νοιάζει! Αυτή είμαι όποιος με θέλει έτσι με αγαπάει!». Ως εκ τούτου, η Nike επαινεί τη μητέρα της όχι μόνο για την αξιοζήλευτη φυσική της μορφή, αλλά και για το περιεχόμενο του μηνύματος: «Μπράβο, μαμά! Αυτή είναι η στάση. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις όλους! Το κύριο πράγμα είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου!».

Το βίντεο που ανέβασε η κόρη της ηθοποιού έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και άπειρα κολακευτικά σχόλια από θαυμαστές.