Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Διονύση Σχοινά και της Ήβης Αδάμου στο BOX, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Ο τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος κάνει ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να φτάσουν στα άκρα: «Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Έχω τρελό σεβασμό προς την πλευρά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σχοινάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τραγουδιστή:

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Ανταλλάσσουμε μεταξύ μας εδώ και δύο μήνες γελοία εξώδικα και αγωγές από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έκατσε αυτό το σχήμα, εγωισμός από εδώ, εγωισμός από εκεί, πέφτουν τα εξώδικα. Νομίζω θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω πως δεν θα πάει δικαστικά το θέμα και αν πάει να το λύσουμε εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά» είπε. Ερωτηθείς για τον λόγο που τους οδήγησε στην ανταλλαγή εξωδίκων, ο Διονύσης Σχοινάς είπε: «Δύο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα, ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Αυτό είναι. Ήμασταν δύο πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλήθεια σου λέω».