«Τα τσιγγάνικα τα λόγια ποτέ δεν τα ξεχνώ, είμαστε μαζί δεμένοι, να φύγω δεν μπορώ, θα μου λείπεις, θα σε ψάχνω, θα σε νοσταλγώ, θα σε νοσταλγώ, Μαγκαβα τουτ, Μαγκαβα τουτ» τραγουδούσαν μετά μανίας φανατικοί θαυμαστές -και μη- της Άννας Βίσση πριν από 22 χρόνια.

Το τραγούδι «Μαγκαβα τουτ» της Άννας Βίσση ήταν το απόλυτο hit ενώ στο πλευρό της τραγουδίστριας βρισκόταν ο γοητευτικός Πάρης ο οποίος όμως… δεν λέγεται Πάρης.

Μετά από 22 χρόνια, ο «Πάρης» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha και αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Άννα Βίσση και την απόρριψη από τις δισκογραφικές.

«Το “Πάρης” είναι καλλιτεχνικό και με “βάφτισε” η Άννα Βίσση. Το πραγματικό μου όνομα είναι Χρήστος. Με την Άννα Βίσση έχουμε να μιλήσουμε μια δεκαετία περίπου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Ο Απόστολος Γκλέτσος με πήγε στην Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας μου ζήτησε να του τραγουδήσω ένα τσιγγάνικο τραγούδι» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Για τις δισκογραφικές ανέφερε: «Οι εταιρείες μας έλεγαν ότι είναι μεγάλο το μπάτζετ και δεν μπορούσαν να μας βγάλουν δίσκους. Στην Sony κυκλοφόρησα 2-3 τραγούδια και μου είπαν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν άλλα αντίτυπα. Με έχουν πουλήσει πολλές φορές».