Σάλο προκάλεσε η συμπεριφορά του παρουσιαστή του «Late Late Show» Τζέιμς Κόρντεν σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Keith McNally τον χαρακτήρισε ως τον «πιο κακοποιητικό πελάτη» που είχε ποτέ.

Όλα όμως φαίνεται πως είχαν αίσιο τέλος. «Ο Τζέιμς Κόρντεν μόλις μου τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη», έγραψε ο McNally στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας. «Όπως είμαι και εγώ άνθρωπος που τα έχει σκ… πολλές φορές πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες», συμπλήρωσε.

Ο McNally, στον οποίο ανήκει το γνωστό εστιατόριο Balthazar, αστειεύτηκε στη συνέχεια ότι αν ο 44χρονος τον αφήσει να παρουσιάσει την εκπομπή του για 9 μήνες, μπορεί να ανακαλέσει την απαγόρευση που του επέβαλε.

Όχι, φυσικά όχι. Αλλά…. οποιοσδήποτε είναι αρκετά μεγαλόψυχος ώστε να ζητήσει συγγνώμη από έναν άχρηστο αργόσχολο σαν εμένα (και το προσωπικό μου) δεν αξίζει να του απαγορευτεί η είσοδος από πουθενά. Ειδικά από το Balthazar. Γι’ αυτό γύρνα πίσω. Όλα συγχωρούνται», συνέχισε.

Η απόφασή του να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κόρντεν ήρθε μετά την απαγόρευση που επιβλήθηκε στον κωμικό να πηγαίνει στα εστιατόριά του λόγω της συμπεριφοράς του στο προσωπικό.

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση, ο 71χρονος μοιράστηκε δύο παραδείγματα της συμπεριφοράς του «αστείου ανθρώπου» απέναντι στους εργαζομένους του.

Τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο Κόρντεν είχε βρει μια τρίχα στο κυρίως πιάτο του και στη συνέχεια απαίτησε δωρεάν ποτά για το λάθος και απειλώντας να φύγει από το εστιατόριο, αφήνοντας κακές κριτικές.

«Αφού έφαγε το κυρίως πιάτο του, ο Κόρντεν έδειξε την τρίχα στον μάνατζερ του εστιατορίου ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη. Ο Κόρντεν ήταν εξαιρετικά κακός με τον μάνατζερ λέγοντάς του: “Φέρε μας άλλο ένα γύρο ποτά αυτή τη στιγμή! Και φρόντισε επίσης για όλα τα ποτά μας μέχρι στιγμής. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γράψω άσχημες κριτικές».

Σε ένα δεύτερο περιστατικό ο ΜακΝάλι ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν πήγε για brunch με τη σύζυγό του, Τζούλια Κάρεϊ, στο εστιατόριο στις 9 Οκτωβρίου.

Λέει ότι ζήτησε τραπέζι έξω και η γυναίκα του παρήγγειλε ομελέτα με κρόκο αυγού και σαλάτα.

Το ζευγάρι παραπονέθηκε στον σερβιτόρο ότι υπήρχε «λίγο ασπράδι ανακατεμένο με τον κρόκο» και έστειλε το πιάτο πίσω. «Η κουζίνα έφτιαξε ξανά το πιάτο, αλλά δυστυχώς το έστειλε με πατάτες τηγανητές αντί για σαλάτα. Τότε ήταν που ο Κόρντεν άρχισε να φωνάζει σαν τρελός στον σερβιτόρο: “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω εγώ την ομελέτα μόνος μου!».