Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης το πρωί της Πέμπτης (06/10) και όπως παρατήρησαν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, ο καλλιτέχνης ήταν λίγο ταραγμένος όταν έφτασε στο στούντιο. Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Γιάννη Ζουγανέλη τι συνέβη και εκείνος της αποκάλυψε πως κατά τη διαδρομή του προς το στούντιο υπήρξε ένα περιστατικό με έναν αγενή οδηγό ο οποίος μίλησε χυδαία σε μια νεαρή οδηγό.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υπερασπίστηκε τη νεαρή οδηγό και τότε δέχθηκε την ειρωνεία του άλλου οδηγού.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Δεν μπορώ την αγένεια στους δρόμους. Όλοι αυτοί που έχουν αυτοκίνητο νομίζουν ότι είναι όπλο και συμπεριφέρονται πολύ άσχημα και ειδικότερα στις γυναίκες. Ήρθα σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που μίλησε πολύ χυδαία σε μία κοπελίτσα, την οποία κατέβηκα να υπερασπιστώ και μου λέει: “Τι έγινε μεγάλε, έχουμε κανένα γύρισμα”; Ήταν και ειρωνικός. Της μίλησε πολύ άσχημα επειδή τον έκλεισε λίγο χωρίς να τρέχει».

«Μου βγαίνει δυστυχώς να υπερασπιστώ, και λέω δυστυχώς γιατί μερικές φορές δεν έχω ψυχραιμία και μου βγαίνει παρορμητισμός. Και ο παρορμητισμός μπορεί να δημιουργήσει βίαιες συμπεριφορές και λέω ότι μέσα μας έχουμε και αυτό. Δηλαδή πας να υπερασπιστείς κάτι και μπορεί να προβείς και εσύ σε λογικές που δεν… δηλαδή να βγεις εκτός εαυτού» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.