Απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Άννα Βαγενά. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς φροντίζει τον εαυτό της ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στις γυναίκες.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε μπότοξ. Θέλω να πω κάτι. Να μην ταλαιπωρούνται οι γυναίκες, να φροντίζουν τον εαυτό τους. Μην πέφτετε στην παγίδα ότι αυτό είναι μόδα. Τώρα είναι μόδα να ξυρίζουν τα φρύδια τους όλες και να είναι εκεί πάνω. Είναι σαν τη μάγισσα στη Χιονάτη. Ή κάτι φρύδια χοντρά σαν τον Παπαγιαννόπουλο, τον συγχωρεμένο. Γιατί τα κάνετε αυτά κορίτσια μου γλυκά; Η καθεμιά είναι όμορφη για αυτό που είναι. Τα νιάτα δεν μπορούμε να τα εγκλωβίσουμε πουθενά ούτε στο πρόσωπό μας, ούτε πουθενά αλλού. Αγαπάμε τον εαυτό μας με αυτό που είμαστε μεγαλώνοντας» ανέφερε αρχικά η Άννα Βαγενά.

«Να κάνουν ό,τι θέλουν. Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο. Εγώ κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών. Πιο μεγάλη απελευθέρωση υπάρχει; Με αυτό το σώμα που έχω κι είμαι 75 χρονών. Είμαι γεννημένη το 1947. Όμως δεν έχω καπνίσει, δεν ξενυχτώ. Τρώω υγιεινά. Δεν μου αρέσει το κρέας και τρώω σαλάτες και λαχανικά. Και δεν έχω κάνει τίποτα» πρόσθεσε η Άννα Βαγενά.