Πρόταση να συμμετέχει στο Love Island, το νέο ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, δέχτηκε η Μέγκι Ντρίο, αλλά εκείνη αρνήθηκε, όπως είπε στην κάμερα του Happy Day. «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Love Island και τους είπα ότι έχω σχέση. Με τον σύντροφό μου συνεχίζουμε να συγκατοικούμε, αλλά δεν περιμένω ακόμα κάποια πρόταση γάμου. Δεν με καίει κιόλας να παντρευτώ, νιώθω σαν να είμαι παντρεμένη», είπε χαρακτηριστικά.

To γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε σε όλα τα ζευγάρια που κάνουν συνεχώς αναρτήσεις στα social media και συγκεκριμένα στον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην οποία μάλιστα θέλησε να δώσει τη συμβουλή της.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να προβάλλουν τη σχέση τους στα social media. Φτάνει βρε παιδιά. Εντάξει. Θα της δώσω μια συμβουλή, να μην την παρουσιάζει τόσο πολύ τη σχέση της, γιατί θα τη ματιάσουν», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο GNTM και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. «Δεν θα είχαμε GNTΜ φέτος, αν δεν επέστρεφε η Βίκυ Καγιά. Αναρωτιέμαι αν τα φρύδια της Χατζηπαντελή είναι φυσικά ή αν τα ένωσε στην πορεία. Ο Άγγελος Μπράτης δεν θα λείψει από τον διαγωνισμό, ο Σκουλός ίσως λείψει λίγο», είπε κλείνοντας.