Ένα πρώην μοντέλο, η Paulina Porizkova εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated προκαλώντας σάλο με τη σέξι φωτογράφησή της. Τι και αν είναι 57 χρονών παραμένει καλλίγραμμη και απίστευτα σέξι. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός από τη Σουηδία δημοσίευσε στο Twitter την Παρασκευή μια φωτογραφία που ξεσήκωσε τα πλήθη.

Στην εικόνα, δείχνει την πλάτη της στην κάμερα καθώς ποζάρει με ένα μικροσκοπικό, λεοπάρ μπικίνι ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Τρολ δόλωμα: μια 57χρονη γυναίκα με μπικίνι. Ποιος δεν αισθάνεται καθόλου #oldandugly. Συγγνώμη/δεν σας λυπάμαι τρολ!», με τη φωτογραφία να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των social media. «Προχώρα Παυλίνα!!! Ανάθεμα τα trolls και τους αρνητές», σχολίασε ένας στη φωτογραφία του πρώην μοντέλου.

Ένας άλλος έγραψε: «Είμαι 56… Δεν μοιάζω με εσένα με μπικίνι, αλλά δίκαια έχεις το τίτλο του σούπερ μοντέλου». «Δεν είμαι σίγουρος πώς νιώθω για αυτό που βλέπω – είναι σαν να συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια. Ένιωθα καλά με την εμφάνισή μου πριν δω τη φωτογραφία, τώρα νιώθω κάπως ανεπαρκής» σημείωσε μία άλλη.

Κάποια σχολιάστρια που είδε τη φωτογραφία, έγραψε, όπως μεταδίδει η New York Post, πως την ενθαρρύνει να συνεχίσει να γυμνάζεται: «Το να σε βλέπω με τέτοιο σώμα στα 57, με εμπνέει να συνεχίσω να προσπαθώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο» ανέφερε.

Προφανώς, η ηλικία δεν αποτελεί δικαιολογία. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τη φωτογραφία». Κάποια άλλη έγραψε «Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις εσύ, όχι όπως θέλει κάποιος άλλος. Δεν μετανιώνω. Θα πρέπει όλοι να μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε «Χαίρομαι που το έκανα αυτό».

Το να μοιράζεται στιγμιότυπα με μπικίνι δεν είναι κάτι καινούργιο για την Πορίζκοβα, η οποία δημοσιεύει κατά καιρούς μερικές σέξι φωτογραφίες στο Instagram, σε μια προσπάθεια να “νικήσει” την ηλικία της.

Όπως δήλωσε πριν έναν χρόνο στο Los Angeles Magazine, σε γενικές γραμμές, η καμπάνια της φαίνεται να λειτουργεί.

«Οι περισσότερες από τις αντιδράσεις ήταν συντριπτικά θετικές», σημείωσε ωστόσο πρόσθεσε πως « τα αρνητικά σχόλια ήταν τόσο άσχημα….». Κάποιοι λένε, «Είσαι τόσο απελπισμένη» ή «Είναι ώρα να αποσυρθείς, γιαγιά» σημείωσε. Ωστόσο, η ίδια αισθάνεται διαφορετικά.

«Κοίταξα αυτές τις φωτογραφίες του εαυτού μου χωρίς μακιγιάζ ή χωρίς ρούχα και απλώς σκέφτηκα: «Ε, φαίνομαι πολύ καλή για την ηλικία μου», είπε.