Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε γενέθλια και μαζί με τους αγαπημένους της φίλους, οργάνωσαν ένα πάρτι, για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να τιμήσουν την ιδιαίτερη μέρα της τραγουδίστριας.

Η τραγουδίστρια ήταν πανέμορφη και επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα υπέροχο λευκό κοντό φόρεμα, το οποίο και αγκάλιαζε και ταίριαζε απόλυτα στο καλλίγραμμο σώμα της, τονίζοντας τις καμπύλες και τα μακριά της πόδια. Στα μαλλιά της είχε επιλέξει μια ψιλή κοτσίδα, ενώ στο make up επέλεξε πιο γήινους καλοκαιρινούς τόνους, που φώτιζαν το πρόσωπό της και αναδείκνυαν υπέροχα το μαυρισμένο δέρμα της.

Η ίδια έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά τρολάροντας τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της: «Πως περνάνε τα χρόνια…ποτέ ήμουν 35 πότε έγινα 25 ούτε που το κατάλαβα Ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας. Εύχομαι υγεία, χαμόγελα κ λίγο τρελίτσα για αλατοπίπερο»

Ο σύντροφός της τώρα δημοσίευσε το πιο τρυφερό στιγμιότυπό τους στο Instagram.

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του και δημόσια ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία την κοιτά στα μάτια, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Λιουμπλιου μνόγκα ειρηνα μ μείνε όπως είσαι……σπανίζει!».

Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι, όμως, φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατούν χαμηλό προφίλ γι’ αυτό και η ανάρτησή του εξέπληξε ευχάριστα.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 3 περίπου χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε πει για την τραγουδίστρια: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου, είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα».