Έχοντας ως… δάσκαλο τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά που είναι φανατικός των water sports, η Ιωάννα Μαλέσκου όλο το καλοκαίρι επιδίδεται στο wind surfing. Ωστόσο στη νέα της ανάρτησή της όπου κάνει το αγαπημένο της άθλημα, «κατηγορήθηκε» από χρήστη του Instagram ότι αντιγράφει την Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια, που μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, δεν έχει ανακοινώσει το επόμενο βήμα της, δέχτηκε το εξής σχόλιo: «Όταν απλά αντιγραφείς την Ελεονώρα Μελέτη». Η απάντηση της ήταν άμεση: «Πιστεύεις πραγματικά ότι είχα ποτέ στη ζωή μου ανάγκη να αντιγράψω άλλη γυναίκα;; Παρεμπιπτόντως, η Ελεονώρα Μελέτη είναι θεάρα, οπότε μόνο κολακευτικά μπορώ να εκλάβω το σχόλιo».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάποτε δεν απαντούσα, πλέον κουράστηκα να δείχνω κατανόηση σε κακόβουλα σχόλια. Σε όποιον δεν αρέσω δεν χρειάζεται να με ακολουθεί. Τα πράγματα είναι τόσο απλά».

Στο σχόλιο απάντησε και η Μελέτη, καλωσορίζοντας τη Μαλέσκου στο άθλημα: «Ιωάννα μου καλώς ήρθες στο άθλημα! Το ‘χω πει χιλιάδες φορές πρέπει να μπουν κ άλλες γυναίκες σε αυτόν το μαγικό κόσμο! Είναι ξεκάθαρο πως “το χεις” κι είσαι σε άριστα χέρια! Τα φιλιά μου στην Τονυ (σ.σ. τη δασκάλα της παρουσιάστριας στο wind surf) και σε περιμένω να σερφάρουμε παρέα».

Χθες Τρίτη (23/8) τώρα, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μια ακόμη άσχημη εμπειρία καθώς έπεσε θύμα χάκερ. Μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στο facebook έκανε γνωστό πως δεν έχει πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό της στο instagram προειδοποιώντας μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους να αγνοήσουν τυχόν μήνυμα που θα λάβουν από εκείνη καθώς δεν θα προέρχεται από την ίδια.