Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν -εκ νέου- σε μια λαμπερή τελετή το Σάββατο. Η Λατίνα σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά ενώ εντύπωση προκάλεσαν κάποιες απουσίες από την τελετή, με κυριότερη αυτή του αδερφού του Μπεν Άφλεκ, Κέισι.

Δια της απουσίας τους μίλησαν και η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ αλλά κι οι τρεις πρώην σύζυγοι της J Lο, Οχάνι Νόα, Κρις Τζαντ και Μαρκ Άντονι.

Ο Κέισι Άφλεκ, ο οποίος διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον αδελφό του, Μπεν, εθεάθη το πρωί της γαμήλιας τελετής των Bennifer σε καφετέρια του Λος Άντζελες με φαρδιά ρούχα. Δεν είναι σαφές γιατί ο Κέισι δεν έδειξε καμία… ζέση να προλάβει τον γάμο ενώ δεν φαίνεται να τον κινητοποίησε ούτε το ατύχημα που είχε η μητέρα τους την Παρασκευή και το οποίο την ανάγκασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πηγές από το περιβάλλον του Κέισι δήλωσαν στο People ότι  δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο γάμο του αδελφού του «λόγω οικογενειακών και γονικών υποχρεώσεων στο σπίτι».

Αν και δεν πήγε στον γάμο, ο Κέισι Άφλεκ καλωσόρισε την J Lo με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Τα καλά πράγματα αξίζουν να τα περιμένουμε. Στις ανατροπές, τα νέα ξεκινήματα και την εύρεση νέων δεξαμενών παλιάς αγάπης. Καλωσόρισες στην οικογένεια. Ετοιμάσου για κάποια πραγματική δυσλειτουργία! Αστείο. Αστειεύομαι. Τζεν, είσαι ένα διαμάντι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!!!» έγραψε ο 47χρονος Κέισι Άφλεκ στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία των Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ και του ίδιου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Κέισι και η πρώην σύζυγος του, Σάμερ Φίνιξ -αδελφή του Χοακίν Φίνιξ- μοιράζονται την κηδεμονία των δύο γιων τους, του 18 Ιντιάνα και του 14χρονου Άτικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το βρετανικό δημοσίευμα, ο Κέισι αναμενόταν να δώσει το «παρών» στη μεγάλη γαμήλια γιορτή της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στην Τζόρτζια που κόστισε 8,9 εκατ. δολάρια. Τα δύο αδέρφια είχαν πάντα εξαιρετικές σχέσεις ακόμα και μετά τις αγωγές σε βάρος του  Κέισι για σεξουαλικές επιθέσεις το 2019.

Εκτός από τον Κέισι Άφλεκ, απούσα από τον γάμο της J Lo και το Μπεν Άφλεκ ήταν και η Τζένιφερ Γκάρνερ, που ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό για 13 χρόνια. Η ηθοποιός δεν παρέστη εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Τέξας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της. Ωστόσο, τα τρία παιδιά του ζευγαριού πήγαν στο γάμο και μάλιστα, συνόδευσαν -μαζί με τα δύο παιδιά της Λόπεζ- τη νύφη, κρατώντας την ουρά του νυφικού της.

Όσον αφορά στους πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μαρκ Άντονι, με τον οποίο η τραγουδίστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις καθώς και αυτοί έχουν κοινή κηδεμονία των δύο τους παιδιών, δεν είναι γνωστό αν έλαβε προσκλητήριο για τον γάμο, όπως και οι άλλοι δύο πρώην σύζυγοι της ποπ σταρ, Κρις Τζαντ και Οχάνι Νόα.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αντάλλαξαν ένα φιλί στα σκαλιά της έπαυλης του ηθοποιού στο Riceboro, ένα μήνα μετά τον κρυφό γάμο τους σε μια μικρή τελετή στο Λας Βέγκας.

Η επανένωση του ζευγαριού έρχεται 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που βγήκαν ραντεβού. Τότε, το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί αλλά ακύρωσε τον γάμο εξαιτίας, όπως είχαν πει «της υπερβολικής προσοχής από τα ΜΜΕ».

Το μενού της γαμήλιας τελετής περιελάμβανε τηγανητές χοιρινές μπριζόλες, ρύζι και λαχανικά, ένα πιάτο χαρακτηριστικό του Πουέρτο Ρίκο, απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια της ποπ σταρ, καθώς και άλλα ψητά παρά τον καύσωνα που επικρατούσε το Σάββατο.  Επίσης, οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν ψητό κοτόπουλο στο φούρνο και μακαρόνια με τυρί.  

Όσο για τους υψηλούς καλεσμένους που μοιράστηκαν τη χαρά των νεονύμφων, μεταξύ αυτών ήταν ο Ματ Ντέιμον, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζέιν Φόντα, η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Τζίμι Κίμελ.

Τα… δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην έπαυλη

Τα μέτρα ασφαλείας στην έπαυλη έκτασης 87 στρεμμάτων ήταν ιδιαίτερα αυστηρά. Είχαν εγκατασταθεί μεγάλες πόρτες ασφαλείας στον δρόμο που οδηγούσε στο σπίτι ενώ την ημέρα του γάμου, ένα περιπολικό βρισκόταν στην πόρτα και οι φρουροί μοίραζαν βραχιολάκια σε όλους τους προσερχόμενους, τα ονόματα των οποίων διπλοτσεκάρονταν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι πήρε άδεια για χρήση πυροτεχνημάτων. Μάλιστα, drones Και ελικόπτερα είχαν ενημερωθεί να μην πετούν σε ακτίνα τριών μιλίων από την έπαυλη λόγω του μεγάλου σόου με τα πυροτεχνήματα που έκλεισε τη λαμπερή βραδιά.

Τέλος, σκάφη ασφαλείας περιπολούσαν το ποτάμι στο οποίο καταλήγει το πολυτελές ακίνητο.