Γενέθλια έχει σήμερα η Ιωάννα Τούνη και η ίδια έχει μπει σε εορταστικό mood από χθες. Οι καλοί της φίλοι, της ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό πάρτι το οποίο η influencer χάρηκε με τη ψυχή της. Το καλύτερο όμως της το είχαν αφήσει για απόψε.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ιωάννα Τούνη χθες, η καλή της φίλη Λένια ήταν η μόνη που ήξερε το φύλο του μωρού μετά από επικοινωνία που είχε με το γυναικολόγο της influencer.

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμαθαν και εκείνοι με την σειρά τους το φύλο του μωρού που περιμένουν κατά τη διάρκεια του gender reveal, του πάρτι του οποίου είθισται να γίνεται στην Αμερική και στο οποίο αποκαλύπτεται το φύλο του μωρού.

Τα μπαλόνια έσκασαν κατά τη διάρκεια του πάρτι και παντού γέμισε μπλε χρώμα. Αυτό σημαίνει, πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν αγοράκι.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη χαροποίησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος ήθελε το πρώτο του παιδί να είναι αγόρι. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε πως «με αγαπάει ο Θεός! Αγόρι!».