Η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον αγαπημένο της Πιτ Ντέιβιντσον στην Αυστραλία όπου ο διάσημος ηθοποιός γυρίζει το νέο του πρότζεκτ «Wizards!» και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να βγάλει καυτές φωτογραφίες στην παραλία.

Με wet look, λευκό βρεγμένο μπλουζάκι και άσπρο μπικίνι, η πρωταγωνίστρια του reality show «The Kardashians» άφησε λίγα στη φαντασία με τους followers της στα social media – τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter να την επαινούν για τη φιγούρα της.

Η ξανθιά, πλέον, Κιμ Καρντάσιαν κοίταξε στην κάμερα ενώ φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «The Incredibles» (σ.σ. όπως το διάσημο franchise κινουμένων σχεδίων της Disney) και πόζαρε για το φακό, όπως μόνο εκείνη ξέρει, ενώ έβγαινε από το νερό.

Η 41χρονη Κιμ βρήκε χρόνο μέσα στο «φορτωμένο» πρόγραμμά της και ταξίδεψε στην Αυστραλία προκειμένου να συναντηθεί με τον Πιτ Ντέβιντσον τη στιγμή που οργιάζουν οι φήμες για το ενδεχόμενο το ζευγάρι να παντρευτεί – κάτι που ο Ντέιβιντσον έχει παραδεχθεί πως θα ήθελε να συμβεί.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά tabloids όταν η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται στην Αυστραλία περνούν πολύ χρόνο μαζί, ουσιαστικά… κλειδωμένοι στο «καταφύγιό» τους, το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις.

Παρόλο που ο Ντέιβιντσον να βρίσκεται εδώ και καιρό στο Κέιρνς της Αυστραλίας πηγές κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι η απόσταση δεν έχει επηρεάσει την σχέση τους, καθώς βρίσκονται σε σταθερή επικοινωνία.

Μάλιστα, ο Ντέιβιντσον ανυπομονεί να τελειώσουν τα γυρίσματα του «Wizards!» ώστε να… ξανασμίξει με την Κιμ Καρντάσιαν στο Λος Άντζελες «γιατί θέλει να περάσει χρόνο μαζί» της προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω τη σχέση τους η οποία πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Μέχρι να συμβεί αυτό, η Κιμ μπορεί να τον επισκέπτεται στην Αυστραλία και να χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσιακές πόζες.