Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ και η πανέμορφη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο στο Λας Βέγκας. Ο ηθοποιός μας έχει μπερδέψει λίγο, με το πότε τελικά πήρε διαζύγιο από την άλλη Τζένιφερ, την πρώην σύζυγό του, Γκάρνερ.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που ήρθε στο φως από την άδεια γάμου τους ήταν πως οι ημερομηνίες που ανέφεραν για τα διαζύγιά τους από τους προηγούμενους γάμους τους ήταν και οι δύο λάθος.

Σύμφωνα με το «Us Weekly», ο Μπεν Άφλεκ ανέφερε την ημερομηνία του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ ακριβώς εννέα χρόνια πριν από τον γάμο του με την ηθοποιό του Τζένιφερ Λόπεζ. Έγραψε στην υπεύθυνη δήλωση της αίτησης για την άδεια γάμου ότι οι δυο τους χώρισαν επίσημα στις 16 Ιουλίου 2013.

Στην πραγματικότητα όμως οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2018. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πρώην, δεν είχαν ανακοινώσει καν τον χωρισμό τους μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και δεν είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου μέχρι τον Απρίλιο του 2017. Αυτό σημαίνει μάλλον, ότι ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί πει στην Γκάρνερ ότι ο γάμος τους είχε λήξει πριν καν το ανακοινώσουν…

Από την πλευρά της, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε ως ημερομηνία διαζυγίου από τον Μαρκ Άντονι την 1η Ιουλίου 2011 – αλλά δεν οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Ωστόσο, είχαν αποκαλύψει ότι θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους το 2011.

Ο Μπεν Άφλεκ μπέρδεψε την ημερομηνία του διαζυγίου με την ημερομηνία του χωρισμού του

Προκαλεί απορία γιατί ο Μπεν Άφλεκ έβαλε ακριβώς την ίδια ημερομηνία με την ημέρα που παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ. Μπορεί και να είναι μια σημαντική μέρα για το ζευγάρι ή ένα «αθώο» λάθος και ξέχασαν και οι δύο όταν χώρισαν από τους πρώην συντρόφους τους…

Ότι και να έγινε τελικά, μπροστά στη χαρά τους οι νεόνυμφοι μπορεί να μην σκέφτηκαν πολύ αυτές τις «λεπτομέρειες», να μην είχαν τα έγγραφά τους για να τα σιγουρευτούν … και απλά να έγραψαν στην τύχη κάποιες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της κομητείας Clark, αν κάποιος δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία, μπορεί απλώς «να καταχωρήσει μια ημερομηνία που είναι πιο κοντά στη μνήμη του». Έτσι μάλλον έγινε…