«Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ» είπε η Φαίη Σκορδά με αφορμή το τελευταίο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τα όσα είπε πρόσφατα η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα και τα πρότυπα υγείας.

Ειδικότερα, μετά την προβολή του βίντεο της Σοφίας Μουτίδου, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τη γνώμη της επί του θέματος λέγοντας: «Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; “Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις;” Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα».

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μα@@@@α του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος. Αυτή είναι η δημοκρατία».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 4′: