Μόλις δυο εβδομάδες μετά την πολύκροτη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, η ηθοποιός δίνει συνέντευξη και τονίζει πως η αγάπη της για εκείνον δεν έχει τελειώσει. Τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αναμεταδώσει αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε η Άμπερ Χερντ στο NBC και στη δημοσιογράφο Σαβάνα Γκάθρι και θα μεταδοθεί την Παρασκευή (17/06).

Η Άμπερ Χερντ, στην συνέντευξή θα τονίσει πως δεν τρέφει ακόμα άσχημα συναισθήματα για τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ παρά τα όσα κατήγγειλε πως υπέστη από εκείνον.

«Τον αγαπώ. Τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα, να κάνω μια βαθιά διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει και δεν τα κατάφερα. Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Εκτός όμως από την αγάπη που δηλώνει πως νιώθει για τον Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη θα αναφέρει πως προσπάθησε να κάνει το σώμα των ενόρκων να δει πέρα ​​από μερικά ελαττώματά της, πριν αποφασιστεί η ετυμηγορία. «Δεν είμαι καλό θύμα. το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθητικό θύμα. Δεν είμαι τέλειο θύμα», θα πει.

«Φυσικά, μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, [εγώ] θα μείνω δίπλα σε κάθε λέξη της κατάθεσής μου», τόνισε η ηθοποιός.