Ο Χένρι Χιλ του βραβευμένου GoodFellas του Μάρτιν Σκορτζέζε, κατά κόσμον Ray Liotta, δεν ζει πια. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στο χώρο του κινηματογράφου καθώς έφυγε ξαφνικά στον ύπνο του στα 67 του, ενώ γύριζε στην Καραϊβική την ταινία «Dangerous Waters».

Ο ηθοποιός είχε πάρει διαζύγιο από την Michelle Grace με την οποία είχε μία κόρη, την 23χρονη Karsen, που έμελλε να γίνει η «προξενήτρα» του πατέρα της. Η 23χρονη τους είχε γνωρίσει μ με την Jacy Nittolo, την οποία ο Liotta αποκαλούσε έρωτα της ζωής του. Μάλιστα η Nittolo βρισκόταν μαζί του στην Καραϊβική για τα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Ο Ray Liotta έλιωνε για την αγαπημένη του, με την οποία είχαν έρθει κοντά την περίοδο της καραντίνας που είχε επιβάλλει ο κορονοϊός σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μάλιστα σε συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο στο περιοδικό PEOPLE είχε πει: «Ευτυχώς την είχα γνωρίσει, ήρθαμε πολύ κοντά και τώρα είμαστε αρραβωνιασμένοι. Είχα ακούσει ότι πολλοί χώρισαν στην καραντίνα γιατί ήταν διαρκώς μαζί. Αυτή είναι όμως απλά τέλεια» είχε πει αφοπλιστικά.

Μάλιστα όταν τη ζήτησε σε γάμο τον Δεκέμβριο του 2020 ενημέρωσε τους followers του στο Instagram: «οι χριστουγεννιάτικες ευχές γίνονται πραγματικότητα. Ζήτησα από τον έρωτα της ζωής μου να με παντρευτεί και δόξα τω Θεώ είπε “ναι”» είχε γράψει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ray Liotta ανέβαζε στο Instagram φωτογραφίες από όμορφες στιγμές και ταξίδια τους. Μία τέτοια ήταν στις 25 Ιανουαρίου από μία εξόρμησή τους στις Παρθένες Νήσους.

Το προξενιό

Πώς όμως ενώθηκε η μοίρα των δύο αυτών ανθρώπων; Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan και τον ρόλο της προξενήτρας είχε η κόρη του ηθοποιού, Karsen. Η ίδια και ο ένας -από τα τέσσερα- παιδιά της Nittolo είχαν γνωριστεί σε ένα πάρτι. Σε εκείνη τη γιορτή η 23χρονη είπε στην 48χρονη σήμερα Nittolo ότι έπρεπε οπωσδήποτε να γνωρίσει τον μπαμπά της και να βγουν ένα ραντεβουδάκι.

Η αντίδρασή της δεν ήταν και η καλύτερη καθώς είπε ότι δεν θα ήθελε να έχει καμία σχέση με έναν ηθοποιό! Και ο ίδιος όμως είχε αντιδράσει κάπως παράξενα όταν είχε μάθει ότι η Nittolo είχε ένα παιδί που ήταν μόλις 10 χρονών!

Ήταν υιοθετημένος

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο σταρ του Χόλιγουντ είχε πει ότι δεν θεωρεί την ιδέα της οικογένειας δεδομένη και αυτό γιατί ήταν υιοθετημένος. Μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϊ και είχε υιοθετηθεί από τον πατέρα του Άλφρεντ, ιδιοκτήτη καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, και τη μαμά του Μαίρη.

«Στην αρχή δεν καταλάβαινα πώς ένας γονιός μπορεί να εγκαταλείψει ένα παιδί. Είχα λοιπόν αυτή την ενέργεια που έλεγε ότι αυτό είναι γαμ…ο. Και μετά, όταν τελικά συνάντησα τη βιολογική μου μητέρα στα 40 μου δεν ήμουν τόσο θυμωμένος γι’ αυτό. Είναι απλά ένα άλλο ταξίδι. Μετά από χρόνια μεγαλώνεις και βλέπεις πώς πάνε τα πράγματα. Έχω σίγουρα αναπτύξει περισσότερη υπομονή. Τώρα είμαι ευγνώμων για την υγεία μου. Και που γεννήθηκα. Για τους γονείς μου που με υιοθέτησαν. Θέλω να πω, θα μπορούσε να είχε πάει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» είχε πει.